Van de voorzitter

Beste inwoners van Leutjesdijk,

Het seizoen 2013/2014 is alweer achter de rug. Wat een super jaar was dit met Prins Peter de 1ste, Page Wendy, jeugd Prins Bram, jeugd Page Esmee en jeugd adjudant Jeff .
Met deze 5 mensen kon het ook niet anders dan een succes worden, maar ja zoals altijd aan alles komt een einde. Namens ons alle wil ik deze 5 toppers hartelijk bed
anken voor het afgelopen jaar.

En dan, dan moet je verder op zoek naar 5 nieuwe personen. Dit valt niet mee, maar met de hulp van diverse inwoners uit Leutjesdijk was er een naam die steeds terug kwam, de naam Vincent Vis. Dus de stoute schoenen aangetrokken en naar Honselersdijk gereden.
Daar aangekomen was het eerste wat hij zei ” Bakkie?”. De tweede vraag die hij stelde, wat voor fiets zoek je? Nou Vincent we wilden eigenlijk vragen of jij volgend jaar prins carnaval wil worden? Erg lang hoefde hij hier niet over na te denken, na een paar dagen belde hij terug, ik doe het en ik weet ook een page, haar naam: Sharmaine Zuiderwijk
Dus Prins en Page zijn geregeld.

Nu op zoek naar een jeugd Prins en Page. Dit was een stuk makkelijker. Quincy had namelijk al een paar jaar geleden een brief gestuurd naar het bestuur dat zij heel graag een keer jeugd Page wou worden, ook zei wist een leuke prins, namelijk Niels. Na een gesprek met hun beide ouders hadden wij ook een jeugd prins en Page voor het komend jaar .

Vervolgens nog op zoek naar een nieuwe jeugd Adjudant. Al snel kwamen wij uit bij Dylan, Dylan is al jaren lid van onze jeugdraad van 11 dus hoefde niet lang na te denken en zei volmondig JA.

Iets wat mij als voorzitter erg trots maakt is het feit dat er zowel leden als niet leden zich graag bij onze verenging voegen. Dit blijkt ook weer uit een feit dat er een nieuwe leiding is opgestaan voor onze jeugd raad. Na jaren lang onder de bezielende leiding te hebben gestaan van  Hetty, Danielle en Diana staat deze jonge groep nu onder leiding van Marko, Monique en Stephanie. Met al deze wisselingen weet ik zeker dat we het komende seizoen velen van u zullen verassen.  Met grote passie en inzet maken de leden het mogelijk, om voor iedere inwoner van Leutjesdijk er weer een fantastisch jaar van de maken.

Graag verwelkom ik u op een van onze avonden of langs de route van de optocht. En wie weet volgend jaar wel als lid van onze mooie vereniging.

3 maal Alaaf

Leon Teeuwisse

logo