Tanqplus Tamoil Poeldijk schenkt € 5.546,92 aan 40 verenigingen en doelen

Afgelopen maart is het innovatieve schenksysteem Tank en Schenk van start gegaan bij Tanqplus Tamoil Poeldijk. Bij iedere tankbeurt schenkt Tanqplus 1 cent per liter aan een goed doel of vereniging. De tankende klant mag gratis kiezen waar deze bijdrage heen gaat, middels enkele eenvoudige handelingen op een tablet aan de kassa. Na 6 maanden zijn afgelopen maand voor het eerst de gespaarde tussenstanden uitgekeerd. In totaal heeft Tanqplus een bedrag €5.546,92 geschonken aan 40 deelnemende lokale verenigingen en landelijke doelen.

foto start tank en schenk 2 (Custom)
Kelly van Tol leidt dit project namens Tanqplus. Op 29 september heeft zij de drie deelnemers waar het meest voor is gespaard gefeliciteerd. Het meest gekozen doel in het eerste half jaar is de KWF Kankerbestrijding. Renata Brabander nam namens het KWF op het tankstation een cheque in ontvangst van €1.023,16. Voetbalvereniging Verburch werd bijna net zo vaak gekozen door tankende klanten. Maria van Zijl nam namens de voetbal een cheque in ontvangst van €1.018,26. Lianne Vollebregt kreeg van Van Tol een cheque uitgereikt van €344,78 voor Handbal Verburch. De handbalvereniging was daarmee de op twee na meest gekozen deelnemer.
Van Tol is erg blij met de resultaten van Tank en Schenk tot dusver. “We zien om ons heen vele verenigingen die financieel in zware tijden verkeren. Het geeft ons een heel goed gevoel om via Tank en Schenk iets terug te kunnen doen. Wij krijgen van klanten veel positieve reacties, zij verlaten ons station met een glimlach op hun gezicht. Zo ontstaat er een win-win-win situatie.”

foto-start-tank-en-schenk-14Tanqplus Tamoil Poeldijk blijft doorgaan met dit schenksysteem. De volgende uitkering van tussenstanden zal over een half jaar plaatsvinden. Regelmatig plaatst Tanqplus tussenstanden van Tank en Schenk op haar facebookpagina.

Voor meer informatie over Tank en Schenk kan er contact opgenomen worden met Kelly van Tol via kelly@tanqplus.nl.