Page Mirel

Beste inwoners van Leutjesdijk 

Hierbij wil ik mijzelf voorstellen. Ik ben Mirel van den Bos, 50 jaar geleden geboren als de Zeeuw. 

Opgegroeid in Poeldijk en na in wat andere Westlandse dorpen te hebben gewoond, zijn we nu al bijna 20 jaar terug op een heerlijk plekje aan de Vredebestlaan. 

Al bijna 29 jaar getrouwd met mijn Prins, Ronald van den Bos. 

Wij zijn de ouders van een dochter en een zoon. Jamie en Dave.  Een hele leuke schoonzoon en schoondochter John en Kelly. Sinds anderhalf jaar zijn wij de trotse opa en oma van onze Jill. 

Met heel veel plezier pas ik op onze kleindochter. Daarbij doe ik administratie voor Ronald zijn bedrijf en help ik mensen om hun huis netjes te houden. 

Ik hou van gezelligheid, lekker eten en een drankje in goed gezelschap. Ben graag op muziekfeestjes van Hollandse artiesten en vind het heerlijk om met onze vrienden naar Carihuela in Spanje te gaan. Ook ga ik graag naar musicals, samen met mijn dochter. 

Ik vind het super leuk om dit jaar de Page van onze Prins Bossie de eerste te zijn. Het was toch even spannend de avond van de verkiezing. Als je de zaal inkomt en dan ineens op het podium staat met al die mensen ervoor. Maar de reacties waren heel positief.                                                                                                           

 We hebben al de eer gehad om op kraambezoek te mogen bij Quinn Middendorp.                      Geboren op  11- 11- 2018. 

We hebben in november ook al twee maal een uittreden gehad. Erg leuk om te doen. Ook is er  een foto shoot  geweest,  met de oplettende Dennis (adjudant) staan we er allemaal goed op. 

Ik wens iedereen een heel gezellig carnaval. Wij gaan er met onze Prins, jeugd Prins Daniel en Jeugd Page Luna, de Adjudant en de Grootvorst, de raad van elf en iedereen die aanwezig is een feestje van maken. 

Drie maal ALAAF 

Page Mirel