Page Debby

Het was zover,  Zaterdag 4 November 2017. Prinsenverkiezing van Carnavalsvereniging de Blauwkonters in de Vrienden in Poeldijk. Wie is de page (zuster) die naast de prins (koekiemonster) staat. Ik stel me even voor: 

Ik ben Debby middendorp geboren op 28 maart 1976 in Delft.

 

Ik ben er een van de muizen familie uit Honselersdijk. Mijn moeder komt uit wateringen en is er een van boer Hofstede op de bovendijk. Ik heb 1 broer die in Brabant woont ( ja Fer we komen je wel tegen dit jaar met de carnaval). Ik heb 2

kinderen Senna(14) en Luna(11). Woon in Poeldijk en mijn lieftallige vriend is prins Mark1 

Ik werk als bejaardenverzorgster in de Ark in Wateringen. Dat zijn wisselende diensten overdag, avond maar ook in de nacht. In het weekend en met feestdagen wordt er ook gewerkt. Het is een 24 uurs bedrijf. Ik doe dit al 21 jaar met veel plezier. Het is heel dankbaar werk en dat is onschatbare waarde voor mij. Elke dag, avond of nacht is anders en dat maakt het werk zo leuk. Al ben ik een paar dagen vrij geweest krijg je gelijk van de bewoners te horen: ik heb je gemist je was zeker vrij. Ik heb in Juni 2017 nog een opleiding van 10 maanden afgerond. Zo leer je nog elke dag. Hele drukke baan waar ik samen met een collega ook nog de planning bij doe maar heb ook zeker tijd voor ontspanning. 

In mijn vrijetijd ga ik graag winkelen, bloemschikken met de meiden, lekker ergens eten,  leuke dingen met mijn kinderen doen of met Mark mee naar optredens. Ik ben ook een van de dames van de Westlandangels. Grote club meiden in de groene tuinbroeken. U heeft ons vast eens gezien bij de Jeu de boules met rondje Poeldijk. We hebben de samenloop voor hoop gelopen in Wateringen en gefietst in Honselersdijk voor stichting ALS. 

De carnavalsvereniging is mij niet vreemd. Mijn dochter (Luna) heeft een aantal jaren bij de jeugdraad gezeten wat ze geweldig vond. Dit jaar heeft ze er voor gekozen om bij de dansmariekes de Poellukies te dansen. Mijn zoon (Senna) heeft eigenlijk niet veel met carnaval die voetbalt liever maar wat ben ik nog super trots op hem dat hij er wel bij was met de prinsenverkiezing. Zo zit ik bij de dames van de blauwkonters, leuke club dames waarmee we bij activiteiten helpen en mee kunnen gaan naar uittredens. We zijn herkenbaar aan de gilet en ja als je er nog geen een had moest ik het spelletje wel meespelen dit jaar. Een keer aan gehad met het prinsenbal maar volgend jaar kan de gilet er tegen aan. 

Begin September kwam mijn vriend (Mark) met de vraag of ik zijn page wilde worden aankomend carnavalsseizoen. Daar hoefde ik niet te lang over na te denken. Super leuk. En dan je mondje dichthouden en het geheim houden voor iedereen. Dat was wel heel moeilijk maar het is ons gelukt. Ik ga nu afsluiten. We gaan er een fantastisch leuk carnavalsjaar van maken. Ik heb er zin in samen met Prins Mark 1, grootvorst Marcel, adjudant Dennis, de raad van 11, jeugdprins Lorenzo, jeugdpage Danielle, de jeugdraad, de poellukies, De dames van de blauwkonters, de blauwleuten en de rest van de carnavalsvereniging. 

 

 

3x alaaf 

Page Debby