Page Amber

Dit jaar ben ik page van de Blauwkonters in Poeldijk. Ik zal mij in dit stukje tekst voorstellen.

Ik ben Amber van Elswijk en ben 21 jaar oud. Mijn hele leven woon ik in Poeldijk en vanaf mijn 6de loop ik mee in de carnavalsoptocht. Dit vind ik super leuk om te doen! We hebben altijd een gezellige groep en hebben veel lol samen.

Mijn vader is dit jaar prins carnaval. Hij loopt ook mee met de carnavalsgroep en hierdoor vind ik het nog specialer om dit samen met mijn vader mee te maken. Naast het meelopen met de optocht heb ik weinig ervaring met alle andere carnavalsactiviteiten hier omheen. Dit jaar ga ik het allemaal meemaken en er erg veel van genieten. Ik zou het fantastisch vinden als jullie allemaal ook meelopen zodat we een lekker grote optocht krijgen!

Naast dit zit ik ook nog op school. Ik zit in mijn laatste jaar van de Pabo en deze volg ik in Rotterdam en Leiden. Mijn stage is op basisschool de Zuidwester in Den Haag. Hier heb ik het erg naar mijn zin in groep 3.

Verder houd ik van creatief bezig zijn. Zoals mijn nagels lakken, schilderen en kaarten maken. Ik vind het ook leuk om films en series te kijken en leuke dingen te doen met mijn vriend Mitchell.

In de vakantie ben ik te vinden op de camping. Ik doe animatiewerk op vakantiepark Koningshof in Rijnsburg. Hierbij vermaak ik de kinderen met verschillende spelletjes, quizzen en een gezellige minidisco.

We gaan er dit jaar een geweldig carnavalsseizoen van maken samen met de jeugdprins Viggo en de jeugdpage Felicia! Ik heb er enorm veel zin in en hopelijk zie ik jullie allemaal daar!