De dames van de Blauwkonters

 

Dames der Blauwkonters  

Wij zijn een groep dames waarvan ook de mannen binnen de vereniging actief zijn. Buiten dat je boven de 18 moet zijn maakt het bij ons verder niet uit hoe oud je bent als je maar van een feestje houdt. Je kan ons herkennen aan onze donkerblauwe gilet, wit shirt en zwarte broek.  

Als dames van de blauwkonters zijn wij actief op verschillende activiteiten. We gaan graag mee naar andere verenigingen om een feestje te vieren. Naast al dat feesten doen we ook ondersteunen de taken: we vinden het gezellig om tijdens de kindermiddag te helpen. Ook zijn we aanwezig bij onze bingo en helpen we hier waar nodig is. Naast dat we het natuurlijk voor de kinderen een feestje willen maken doen we dat voor onszelf en andere volwassen ook. Zoals bij voorbeeld op ons boerenbal. Wij gaan als dames van de blauwkonters die avond graag verkleed, hiervoor zoeken we met alle dames hetzelfde thema uit, om ons binnen dat thema allemaal te verkleden.  

Buiten dat we ondersteunende taken toen tijdens de carnavals week doe we door het jaar heen ook helpen bij verschillende activiteiten, in de zomer helpen we met de loodjes verkoop tijdens de fancy fair en zo helpen we in de winter weer met de kerstbomen verkoop. 

Zoals je kan lezen vervelen wij ons nooit. Lijkt het jou ook leuk om met ons mee te feesten meld je dan aan.  

De dames van de Blauwkonters