Raad van 11

Knappe mannenbrigade 
 
Jaja het is alweer zo ver, carnaval staat weer voor de deur. Maar wie zijn wij? Afgelopen jaren hadden we al beschreven wat we deden, maar nu gaan we uitleggen wie we zijn. 
Wij zijn de knappe koppen die in zwarte pakken lopen met een steek op ons hoofd. Juist WIJ zijn De Raad Van 11. Zo heeft ieder ze eigen specialiteit: Zo hebben we iemand die heel goed op de trekker kan rijden terwijl een ander de zaal heel snel leeg kan draaien. Maar 1 ding is zeker: Wij hebben weer zin in een feestje met groot en klein en zeker met u.  Kom met z’n allen naar ons feest, optocht of andere activiteiten toe en feest met ons mee tot in de late uurtjes.  
Denkt u nu: Hoooo wacht even, mijn vader/ broer / zoon / vriend of zwager is een stuk knapper en houdt van een feestje. Geef hem dan snel op bij een van ons. Onder leiding van onze adjudant (die niet zo knap is) zetten wij de polonaise in. Terwijl de oud prinsen ons toe staan te zwaaien, want zij weten immers hoe gezellig het bij ons is. Nu komen we natuurlijk bij onze verjaardag uit, 44 jaar is een mijlpaal en dit laten we zeker niet stilzwijgend voorbij gaan. Dus loop mee in de polonaise, doe gek, feest mee en laten we er een feest van maken waar we later over terug kunnen praten hoe gaaf het wel niet was. Bij deze baat mij alleen nog onze slogan te noemen: Het was pas een feest als de knappe mannenbrigade is geweest! 
 
3 maal alaaf