Prins Bossie de 1e

Hallo inwoners van Leutjesdijk 

Mijn naam is Ronald van den Bos. 51 jaar jong en ik woon in Poeldijk. Samen met mijn Page Mirel. Ons gezin bestaat uit een dochter Jamie die samenwoont met John en een zoon Dave die samenwoont met Kelly. Ook hebben wij een kleindochter Jill. 

Ik heb een eigen bedrijf in glasconstructies. Waarin wij vaak bijzondere projecten hebben bij stations en Schiphol etc. In mijn vrije tijd ga ik graag varen met mijn schuit met vrienden erbij. Muziek en een pilsje en mijn dag kan niet meer stuk. Elk jaar ga ik met een vriendenclub naar een hardcore feest. Ook deze muziek vind ik super.  

Mijn vader deed vroeger heel fanatiek mee met de optochten in Poeldijk. In die tijd had ik nog niet veel met Carnaval. Dit is de laatste jaren gekomen door de vrienden om ons heen. 

In juni belde Marcel of ik thuis was. Ik dacht hij heeft even zin in een praatje met een pilsje erbij. Maar toen ik achter Marcel ook Ben en Leon de tuin in zag komen, had ik wel een idee wat ze kwamen doen. Inderdaad, of ik het komende seizoen Prins Carnaval wilde worden. Ik had hier wel een vraag op. Of Mirel mijn page mocht worden? Toen hier het antwoord ja op was hoefde ik niet verder na te denken. Natuurlijk ga ik dit doen, het is een hele eer om gevraagd te worden. 

De avond van de verkiezing was ik super zenuwachtig. Ik had samen met Mirel bedacht om als Chinezen op te komen op het vrolijke liedje: Hoe lang is een Chinees.  Voor je het weet sta je toch op het podium om te onthullen wie je bent.  Dat is echt wel even spannend. Maar eindelijk na 5 maanden mocht iedereen het weten want het was niet altijd makkelijk om het geheim te houden.  

Toen kon het feest beginnen. Ik heb er ontzettend veel zin in om er een super leuk jaar van te gaan maken, samen met mijn Page Mirel, Jeugd Prins Daniel en Jeugd Page Luna, Grootvorst Marcel en Adjudant Dennis en natuurlijk de raad van elf en iedereen van de vereniging. Wij hopen dat alle inwoners van Leutjesdijk met ons mee komen feesten. 

 

3 x ALAAF 

Prins Bossie de eerste