Het bestuur

Bij ons aan de bestuurstafel…. 

Wat zijn wij als bestuur trots op de vereniging! Met dank aan alle sponsoren, leden en vrijwilligers die zich inzetten voor de Blauwkonters.  

Carnaval; een vrolijk feest waarbij volop polonaise gelopen wordt. Waar we met vrienden, familie en kennissen praten, proosten en dansen. Maar waar ook onze medemensen niet vergeten worden; kinderen, ouderen en zieken!  Een hele gezellige tijd, maar er komt voorafgaand veel bij kijken. Om alles in goede banen te leiden, nemen wij als bestuur elke twee weken plaats aan de bestuurstafel. Hier worden besluiten genomen,  financiën doorgenomen en alle activiteiten en complete feesten voorbereid.  

Maar wie zitten er aan die tafel en hoe ziet een bestuursvergadering eruit? We geven jullie een exclusief kijkje achter de schermen:  

Voorzitter Leon opent de vergadering om 19.30 (mits iedereen op tijd is natuurlijk) en leidt de vergadering met behulp van de agenda die door het secretariaat samengesteld is. Het secretariaat wordt beheerd door Anniek en Miranda. Hun taak tijdens de vergadering is het notuleren van alles wat gezegd wordt. En dat is nogal wat!! Het nieuwste lid van onze bestuurstafel is Antal. Met een grote map vol met cijfertjes schuift hij aan als penningmeester. Met zijn vieren beheren we ‘het dagelijks  bestuur’ van de vereniging. Maar voor nog meer gezelligheid hebben we Agatha als algemeen bestuurslid. Zij praat en denkt mee over alle zaken, en we kunnen jullie verzekeren, dat is heel fijn! En last but not least is ook onze verse oud-prins Willem aanwezig als algemeen adviseur binnen de vereniging. En wat zijn we daar blij mee!  

Onder het genot van een kopje thee, een kopje koffie met een (boter)koek (favo van het secretariaat) bespreken we de ingekomen stukken, alle meldingen en actielijst. We behandelen de voor ons liggende activiteiten en evalueren hetgeen geweest is. Alle ins en outs worden besproken. Een carnavalsvereniging besturen is heel divers! 

Lijkt het jou nou leuk om samen met ons elke 2 weken besluiten te nemen over lopende zaken, koffie en thee te drinken en van jouw tafel thuis een bestuurstafel te maken? Dat kan! Wij zijn nog op zoek naar een algemeen bestuurslid. Bij interesse kan je je aanmelden bij het secretariaat (secretariaat@deblauwkonters.nl) 

 

Het bestuur van De Blauwkonters stelt zich graag aan jullie voor: 

Voorzitter

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Leon Teeuwisse, getrouwd met Danielle van der Valk. Samen hebben we een zoon genaamd Nick nadat ik nu ongeveer 22 jaar geleden in aanraking kwam met carnaval is het een deel van ons gezin geworden. Mijn vrouw is page geweest en nu lid van de vrouwen der Blauwkonters en onze zoon is lid van de jeugdraad. Zelf heb ik 14 jaar in de raad van 11 gezeten daarna twee jaar in het bestuur, waarna ik in 2009 het stokje van voorzitter overnam van Piet van der Valk. Tot nu met heel veel plezier en ik hoop dit dan ook nog lang te mogen doen!

Groeten Leon Teeuwisse, voorzitter der Blauwkonters

Algemeen bestuursleden

Hallo, ik ben Agatha Diepeveen, vrouw van Oud-Prins Frederik I en moeder van Oud-Page Patricia en we hebben nog een zoon Jeffrey.

Ik voelde me afgelopen jaar apetrots als vrouw van de Carnavalsprins en heb super genoten van het hele carnavalsjaar.

Fijne herinneringen kwamen weer boven. Ik ben namelijk zelf ook een keer page geweest bij mijn vader Oud-Prins Cornelis III, oftewel Kees JaJa, Kees van der Valk. Daarna heb ik een aantal jaren in het bestuur gezeten.

Ik hoefde dan ook niet lang na te denken om, op verzoek van het huidige bestuur, weer de functie als algemeen bestuurslid aan te nemen.

We hebben een hele jonge enthousiaste vereniging en samen met het bestuur, gaan we richting 44 jarig bestaan……en dat moet sowieso een groot feest worden!!!

 

Secretariaat

Samen verzorgen wij binnen het bestuur het secretariaat en doen wij de PR voor de vereniging. Wij zijn goede vriendinnen en we vinden het daarom leuk om dit samen op te pakken. Voorheen waren we al vaak te vinden bij het carnavalsfeest. Tevens zitten wij met een hoop leden van de raad van 11 in een vriendengroep.

Wij zullen ons even persoonlijk aan jullie voorstellen:  Hoi, ik ben Anniek. Van oorsprong kom ik uit Delft, maar ondertussen al ruim 3 jaar samenwonend met mijn vriend Rik de Kok aan de Verburghlaan in Poeldijk. Ik werk bij The Coast beach house in Monster, een prachtig restaurant op het strand die jaar rond is geopend. Voornamelijk in de zomer ben ik erg druk bezig met werken. In de winter periode houd ik iets meer tijd over voor andere dingen.

Hallo, ik ben Miranda. Geboren en getogen in Poeldijk. Momenteel woon ik samen met mijn vriend Roy Ouwendijk in de Nieuwstraat. In werk als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse opvang bij Simba. Buiten mijn werk om sport ik graag en ben ik een bezig bijtje.

Penningmeester

 

Antal Zuiderwijk