Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Groot Carnaval

7 februari 2018 - 14 februari 2018

Poeldijk wordt weer Leutjesdijk. In de week van 7 februari t/m 14 februari staat Poeldijk in het teken van de Blauwkonters. Met activiteiten voor groot en klein!

Heeft u het carnavalsboekje al binnen? Hierin vindt u het hele programma terug!

 

We vragen speciaal aandacht voor de volgende activiteiten:

 

Woensdagmiddag de 7e brengen we een bezoek aan de Terwebloem, dan zal Prins Mark I om 14.00 uur de sleutel overhandigd krijgen van wethouder Marga de Goeij. Vanaf dan heet Poeldijk “Leutjesdijk”. Rond half vier gaan we naar de Backerhof.

Donderdagavond 8 februari is er BINGO avond bij Partycentrum Vrienden aan de Voorstraat. Zaal open vanaf 19.00 uur, het eerste rondje zal om 19.30 gedraaid worden door Prins Mark I en zijn gevolg.

Vrijdagmiddag brengen we een bezoek aan de basisscholen de Nieuweweg en de Westhof en zullen de prijzen voor de leukste etalages worden uitgereikt.

Vrijdag avond BOERENBAL bij Partycentrum Vrienden. Een gezellig  ouderwetse carnavalsavond, entree gratis, aanvang 21.11 uur met o.a. boerenkapel GLAZ en DJ Aron.

Zaterdag 10 februari  OPTOCHT met medewerking van Marchingband Victory, de start is om 13.30 uur vanaf de Leuningjes, kant Beatrixstraat met aansluitend kindermiddag bij Vrienden, waar ook de optocht eindigt. Wie is er het mooist verkleed of heeft de leukste groep of wagen………..ga voor de EERSTE PRIJS!!!

KidsCarnaval is een gezellige middag vol muziek en entertainment voor slechts €1,50 pp.

’s-Avonds vieren we OLYMPISCH WINTER CARNAVAL, dit in het kader van de Olympische Winterspelen in Zuid-Korea. Diverse DJ’s zullen voor de juiste klanken zorgen. Haal je ski’s , schaatsen, slee,  ijshockeykleding uit de kast…….. Kaarten in de voorverkoop €6,00 bij Dutch Summer & Beauty, Partycentrum Vrienden, Kapsalon Knipinn en Café de Luifel allen in Poeldijk en op de avond zelf aan de deur €10,00.

Zondag 11 februari  MUZIKALE middag voor jong en oud. Ook bij Partycentrum Vrienden, deze middag beginnen we om 12.11 uur. Met verrassende muzikale omlijsting en entertainment: hier moet u bij zijn………entree gratis.

Woensdagavond sluiten we het carnaval af met het halen van het askruisje in de Bartholomeuskerk om 19.00 uur. Een mooie afsluiting van de geweldige carnavalstijd en een begin van bezinning.

 

Wordt uw baby geboren tussen 7 en 13 februari en stelt u een bezoekje op prijs, laat het ons dan weten. U krijgt dan visite van Prins Mark I en een klein gevolg.

Weet u iemand die thuis of elders een bezoekje zou waarderen, laat het ons dan ook weten.

Even een mailtje naar secretariaat@deblauwkonters.nl of doe een briefje in bus  Dr.Weitjenslaan 2.

En natuurlijk nog een oproep voor deelname aan de optocht, je hoeft je hiervoor niet van te voren op te geven. Iedereen kan gewoon aansluiten bij de Leuningjes, verzamelen om 13.00 uur.

ALLEMAAL EEN FIJN CARNAVAL TOEGEWENST!

Wij hopen u te zien tijdens een van onze activiteiten!

3x Alaaf

Gegevens

Begin:
7 februari 2018
Einde:
14 februari 2018
Site:
www.facebook.com/deblauwkonters

Organisator

De Blauwkonters

Locatie

Centrum Poeldijk
Poeldijk, Nederland + Google Maps